Prvorazredna usluga: hotel u Škotskoj nudi usluge u stilu "Pedeset nijansi sive".

Prvorazredna usluga: hotel u Škotskoj nudi usluge u stilu "Pedeset nijansi sive".

Luksuzni boutique hotel Nira Caledonia odlučio je iznenaditi svoje goste i unijeti strast u njihov život: nude usluge u stilu poznate knjige i istoimenog filma "50 nijansi sive".

Hotel se nalazi u centru Edinburga u Škotskoj. Zemlja privlači putnike iz različitih razloga: prekrasni pejzaži, stara arhitektura, zanimljiva kuhinja i nacionalni štih pod zvukom gajdi. I naravno, viski.

Uprava hotela Nira Caledonia odlučila je ići korak dalje. Hotel nudi paket usluga za odrasle. Uključuje masaže, afrodizijake i kompletni set za ljubavne igre u stilu knjige E. L. James "50 nijansi sive". Osim navedenog, u paketu su uključene masažne svijeće, bičevi, ulje za kupanje, mekane lisice, povezujuća tkanina, povezi za oči, maske, pernati bič te naravno, poznati sivi kravat Christiana Greya.

Cijena ovih usluga počinje od 2 400 eura. BDSM paket uključuje dva noćenja u luksuznom apartmanu, romantične dodatke (latice ruža, kavijar, šampanjac, jagode u čokoladi) te vaučer u vrijednosti od 550 eura, koji gostima omogućuje posjetu restoranu Blackwood’s Bar & Grill gdje će ih poslužiti raznim jelima s afrodizijacima. Alternativno, vaučer se može iskoristiti u juvelirnici Laing Edinburgh Jewellery.

Odaberite svoj jezik

Odaberite svoju valutu

Gde je moguće, cene će biti konvertovane i prikazane u valuti koju izaberete. Valuta koju platite može se razlikovati u zavisnosti od vaše rezervacije, i može biti primenjena i naknada za uslugu.